Hi, ik ben Frances

Na jarenlang gewerkt te hebben in mijn eigen praktijk voor Remedial Teaching kwam ik erachter dat enkel bezig zijn met de standaard leerstof en leerstrategieën niet voldoende is voor het bereiken van betere schoolresultaten en een gelukkig leven. De meest belangrijke dingen in het leven leer je namelijk niet op school.

Door hiermee aan de slag te gaan en een stevige basis in jouw persoonlijkheid te creëren, zul je zien dat het behalen van betere schoolresultaten vanzelf gaat. Dit doe je door het opbouwen van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een positieve mindset, leren omgaan met tegenslagen en mislukkingen, leren omgaan met je emoties en het stellen van je eigen grenzen.

Ik ga het je niet alleen leren, ik ga het je ook laten voelen en dan zul je zien dat je schoolresultaten stijgen en jij jouw droomleven tegemoet gaat.

Het mooiste dat  je kunt worden

is jezelf

Het opbouwen van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een positieve mindset, leren omgaan met tegenslagen en mislukkingen, leren omgaan met je emoties en het stellen van je eigen grenzen zijn onderwerpen die ik zelf enorm gemist heb in mijn jeugd en waar ik later, gelukkig nog net op tijd, achter ben gekomen.

In de 12 jaar dat ik met passie werkte in mijn succesvolle eigen praktijk voor Remedial Teaching, heb ik nooit stilgezeten. Ik kon echt waarde geven aan mijn leerlingen en hun ouders en WAUW wat heb ik veel kinderen en jongeren zien groeien. Daar deed ik het voor!
Toen ik zelf mama werd merkte ik dat ik de balans kwijt was. Heel bewust nam ik een stapje terug om weer ruimte te creëren en te bedenken wat ik wilde met mijn leven. Ik kwam er al heel snel achter dat mijn passie om kinderen en jongeren te helpen zó groot was dat ik het niet wilde loslaten. Ook ontdekte ik de rode draad in mijn begeleiding, namelijk ZELFVERTROUWEN!

Naast een tiental klanten die ik nog steeds wekelijks begeleid ben ik gestart met ‘BOEST.kids’ om jonge kinderen een goede basis te geven. Hier ontwerp ik producten die ouders ondersteunen in de opvoeding. Toch wilde ik meer. Persoonlijke begeleiding van kinderen en jongeren geeft mij zoveel voldoening.

Ook bij de wereld om me heen zie ik steeds meer jongeren die stressgerelateerde klachten ervaren of jonge ouders die met een burn-out thuis zitten. Aangezien ik zie en heb ervaren dat dit anders kan is het mijn missie geworden om kinderen en jongeren te laten groeien in zelfvertrouwen zodat zij een ijzersterke basis ontwikkelen en hopelijk nooit zichzelf kwijtraken in deze maatschappij, want dat gun ik niemand.

En verder

wie ben ik nog meer?

  • Ik ben een echte perfectionist. Soms is dat makkelijk, soms kan ik daarmee mezelf behoorlijk in de weg zitten.
  • Ferry, mijn man, is mijn beste maatje en steunt me al vanaf het eerste moment bij alle tegenslagen en mislukkingen maar helpt me ook om mijn dromen waar te maken.
  • Ik ben een echte jongensmama met twee jongens. Zo sta ik wekelijks drie keer langs het voetbalveld. Floren houdt zich altijd aan de regels, vergeet niets maar kan behoorlijk eigenwijs zijn. Jessy heeft het grootste temperament, is een grote knuffelkont maar zorgt voor de uitdagingen in ons gezin.
  • Ik functioneer het best in de zomer. Van zon, zee, strand en warmte kan ik onwijs genieten.
  • Chocolade is in ons huis niet veilig. Dit is mijn grootste verslaving.
  • Maar verder leef ik gezond. Ik hou van gezonde voeding, yoga en de natuur!
  • En verder ben ik echt dol op mijn werk. Ik vind het fantastisch om kinderen en jongeren te laten groeien in zelfvertrouwen.